Porsche design zonnebril

Brillen zonder sterkte als Mode- en Stijlstatement

Brillen zijn niet langer alleen een hulpmiddel voor degenen die verziend of bijziend zijn, maar zijn nu ook een geweldige manier om jouw persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Met de juiste bril zonder sterkte kun je een fashion statement maken en het is een belangrijk accessoire om je stijl te onderstrepen. Hieronder volgen enkele tips om jouw bril zonder jouw persoonlijke stijl te laten uitdrukken.

Kies de juiste bril voor jouw garderobe

Een bril moet goed passen bij jouw kledingstijl en garderobe. Een zwarte bril is bijvoorbeeld een must-have voor elke garderobe, omdat het altijd kan worden gecombineerd, zowel voor een zakelijke bijeenkomst als voor een feestje. Het is daarom slim om minstens één zwart model in jouw collectie te hebben.

Statementbrillen voor een onvergetelijke eerste indruk Het is helemaal van deze tijd om een statement te maken met jouw bril. Soms vraagt een moment om meer dan alleen een zwarte bril, van die momenten dat je echt wilt opvallen. Een eerste indruk wordt binnen een halve seconde gemaakt, dus je hebt niet veel tijd om die indruk te maken. Dat maakt een bril het perfecte item om indruk te maken.

De brillen van Viktor & Rolf zijn bijvoorbeeld een geweldig voorbeeld van statementbrillen. Dit designersduo ziet brillen als kunstwerken in plaats van gebruiksvoorwerpen of modeaccessoires. De exclusieve collectie voor Specsavers, Viktor & Rolf Vision, bevat grote en opvallende monturen zoals het model hieronder.

Tips voor het dragen van statementbrillen Op de momenten dat je kiest voor een statementbril, kun je jouw make-up en haar rustig houden, zodat jouw bril de aandacht krijgt die hij verdient. Het is ook belangrijk om jouw bril te combineren met de juiste kledingstukken om een evenwichtige look te creëren. Statementbrillen zijn bijvoorbeeld geweldig te combineren met simpele, effen kledingstukken, zodat jouw bril echt opvalt.

Als je niet dagelijks een Little Black Dress draagt en niet elke dag een statement wilt maken, hebben we misschien wel dé oplossing voor je: de Daisy Grace-monturencollectie. Deze collectie is geïnspireerd op de persoonlijke smaak van onze ontwerpers en biedt trendy, maar toch draagbare monturen. De monturen hebben subtiele details, kleuraccenten en vormen met invloeden uit de jaren ’70. Met deze stijlvolle monturen heb je weinig andere accessoires nodig en ze zijn goed te combineren met zowel lip- als oogmake-up. Op die manier houd je het subtiel en voorkom je dat het te overdadig wordt. Leuk weetje: alle kleuren van de Daisy Grace-collectie passen perfect bij onze herfstkledingcollectie van 2019. Wel is het goed om te weten dat deze brillencollectie slechts in beperkte oplage is gemaakt, dus wees er snel bij!