LEVERINGSTERMIJN

Levering van betaalde webshopbestellingen geschiedt doorgaans binnen twee tot vijf werkdagen na ontvangst betaling. Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen te verwerken. De verzending verloopt vervolgens via Post NL en duurt meestal één a twee werkdagen. In de meeste gevallen zal u uw pakket dus binnen vier werkdagen ontvangen. 

VOORRAAD

Wij streven ernaar alleen producten aan te bieden die wij ook daadwerkelijk op voorraad hebben. Mocht dit onverhoopt toch niet het geval zijn, zullen wij hierover contact met u opnemen. Wij kunnen in dat geval het product voor u nabestellen bij de leverancier, een vervangend product aanbieden, of u kunt de bestelling annuleren.

VERZENDING

Producten worden via Post NL met Track en Trace code verzonden, zodat u het verzendingsproces kunt volgen. De kosten van de verzending, die via Post NL verloopt, zijn € 5,95 per verzending (binnen Nederland). Voor verzending naar het buitenland kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, hierover wordt contact met u opgenomen.  Bestellingen worden na ontvangst van de betaling verzonden.