Brillenglazen

BRILLENGLAZEN

Door brillenglazen te maken die gebaseerd zijn op de biometrie van uw individuele ogen, bieden we u de scherpst mogelijke kijkervaring.

B.I.G. VISION FOR ALL
B.I.G. Vision™ van Rodenstock zorgt voor een fundamentele verandering op het gebied van multifocale brillenglazen door rekening te houden met de unieke vorm en grootte van uw beide ogen. Bij Rodenstock kijken we naar de biometrie van het hele oog. Daarbij gaan we veel verder dan de huidige standaarden binnen de optiekbranche. Deze datapunten worden rechtstreeks in elk van uw nieuwe brillenglazen geïntegreerd middels een technische productieproces dat glazen oplevert die tot op de micrometer nauwkeurig zijn. Dit stelt ons in staat het om het middelpunt voor scherp zicht van elk individueel oog exact te bepalen en u het scherpst mogelijke zicht te bieden, waar u ook naar kijkt. We noemen deze brillenglazen B.I.G. BIOMETRISCH INTELLIGENTE GLAZEN™

De zekerheid van Rodenstock en Smit Optiek.

Wanneer u een bril met Rodenstock brillenglazen koopt, krijgt u van Smit Optiek de garantie- en servicekaart van Rodenstock. Met deze kaart hebt u recht op alle onderstaande diensten. Daarnaast staan hierop alle belangrijke gegevens van uw bril. Hierdoor kan uw opticien in geval van schade of verlies onmiddellijk het juiste vervangende product bestellen.

  • Zes maanden tevredenheidsgarantie: Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw Rodenstock bril. Als u echter binnen de eerste zes maanden niet tevreden bent, vervangen wij de brillenglazen door een ander product uit ons assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling kunt u ook overstappen naar een hoogwaardiger glas. Bij de tevredenheidsgarantie kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.*

  • Twee jaar kwaliteitsgarantie op brillenglazen en monturen: Wij garanderen u een soepele gewenning aan uw Rodenstock bril. Als u echter binnen de eerste zes maanden niet tevreden bent, vervangen wij de brillenglazen door een ander product uit ons assortiment met dezelfde sterkte. Met bijbetaling kunt u ook overstappen naar een hoogwaardiger glas. Bij de tevredenheidsgarantie kunt u geen aanspraak maken op vergoeding van het aankoopbedrag.*
  • Drie jaar kwaliteitsgarantie op premiumcoatings: Wij geven 36 maanden garantie op de coating als u een bril koopt met een van onze premiumcoatings.
  • Traveller Service voor multifocale glazen: Als u uw multifocale glazen tijdens een verblijf in het buitenland beschadigt of kwijtraakt, sturen we een noodset met een bril voor veraf en een leesbril in uw sterkte rechtstreeks naar uw verblijfadres. Wanneer u uw nieuwe of gerepareerde multifocale glazen ontvangt, geeft u de handige noodset gewoon bij uw opticien af. Een gemakkelijke en exclusieve dienst van Rodenstock.
  • Het Rodenstock & Smit Optiek All-in plan: Uw glazen uit het Rodenstock merkportfolio zijn 3 jaar verzekerd tegen beschadiging (80% vergoeding) en verlies (60% vergoeding) tot 2 claims in deze drie jaar.

Benieuwd naar de kwaliteit van uw ogen?