Kindermonturen

COOLE KINDERMONTUREN BIJ SMIT OPTIEK

Voor de gezondheid van uw ogen is de optometrist het eerste aanspreekpunt. Hij onderzoekt uw ogen op eventuele oogafwijkingen en oogziektes. Vroeger deed alleen de oogarts het oogonderzoek en zorgde de opticien voor de bril en contactlenzen. De optometrist kan het allebei en nog veel meer. Voor een optometrisch onderzoek heeft u geen verwijsbrief nodig. Blijkt tijdens het onderzoek dat verdere medische behandeling nodig is, dan wordt u via uw huisarts doorverwezen.

Merkmonturen voor kinderen en tieners

Onze kindercollectie merkmonturen bestaat uit Nicci, Red, J.F. Rey kids, New York Yankees, Mexx, Esprit, Lafont, Hello Kitty, Titan-flex, Ray-Ban en Zenkids. Deze brillen zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met een verend scharnier voor optimale stevigheid.

Voor kinderen tot 12 jaar kunt u bij aankoop van een complete bril kiezen voor een stoeiverzekering* die bij schade de bril 100% vergoedt tot 1 jaar na aankoop.

Online brillen passen

Voor jonge kinderen is een tripje naar een brillenwinkel waarschijnlijk niet iets waar ze om staan te springen. Daarom maken we het u en uw kind makkelijker: de online paskamer. Zo kunt u zich alvast oriënteren en in de winkel sneller een keus maken.

Benieuwd naar de kwaliteit van uw ogen?