Kinderbrillen

Kinderbril kopen? Vind de perfecte bril bij Smit Optiek

Merkt u dat uw kind de laatste tijd erg dicht met zijn of haar neus op de tablet zit? Dit kan een signaal zijn dat uw kind minder goed ziet en eventueel een kinderbril nodig heeft. Het is belangrijk om hier actie op te ondernemen. Bij Smit Optiek, de expert op het gebied van ogen voor al meer dan vijftig jaar, kunt u terecht voor een nieuwe kinderbril. Ons ruime assortiment biedt betaalbare kinderbrillen voor jongens en meisjes, met verschillende monturen in de leukste kleuren van topmerken. Kom lang bij Smit Optiek en we adviseren u graag.

Kinderbril op sterkte

Soms ervaren kinderen problemen met hun zicht. Ze kunnen moeite hebben met het scherp zien van objecten op afstand of juist van dichtbij. Deze problemen kunnen resulteren in klachten zoals duizeligheid of hoofdpijn.

In dergelijke gevallen kan een bril op sterkte voor kinderen noodzakelijk zijn. Een kinderbril op sterkte kan het probleem vaak direct oplossen. Bovendien hoeft zo’n bril niet duur te zijn. Ons assortiment biedt diverse goedkope kinderbrillen op sterkte aan.

Als jouw kind regelmatig sport of veel beweegt, is het raadzaam om ook te kijken naar sportbrillen op sterkte voor kinderen of kinderzonnebrillen. Als je niet zeker weet wat de sterkte van je kind is, kun je een afspraak maken voor een gratis oogmeting. Onze deskundige opticiens helpen je graag verder.

Wij zijn van mening dat goed zicht van groot belang is voor kinderen. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie aan kinderbrillen op sterkte en andere opties voor kinderzicht.

Kinderbrillen: Merkmonturen voor kinderen en tieners

Onze kinderbrillen collectie merkmonturen bestaat uit Nicci, Red, J.F. Rey kids, New York Yankees, Mexx, Esprit, Lafont, Hello Kitty, Titan-flex, Ray-Ban en Zenkids. Deze brillen zijn vrijwel allemaal uitgevoerd met een verend scharnier voor optimale stevigheid.

Voor kinderen tot 12 jaar kunt u bij aankoop van een complete bril kiezen voor een stoeiverzekering* die bij schade de bril 100% vergoedt tot 1 jaar na aankoop.

Benieuwd naar de kwaliteit van uw ogen?